Cryo21 terapi VINTERTILBUD HALV PRIS

Har du genstridige fedtdepoter som du bare ikke kan komme af med? Generende appelsinhud? Vil du gerne tone din krop? Komme af med dine ridelår, kærlighedshåndtagene, mormorarmene, dobbelthagen, mavefedtet eller den løse hud? Er det ligegyldig hvad du gør og hvor mange timer du træner? Cryo21 metoden kan give fantastiske resultater med varig effekt og sætte ind der lige præcis ind der hvor fedtdepoterne sidder.
Kryoterapi, også i mange munde kaldet fedtfrysning, er en behandlingsform, der bl.a fjerner uønsket fedt og cellulite helt naturligt og permanent uden kirurgi. Metoden Cryo21 er det nyeste skud indenfor fedtfrysning og er simpelthen genial. Den er også genial til opstramning af løs hud. Behandlingen er smertefri og uden bivirkninger, og kan udover fedtreduktion, cellulitebehandling, opstramning,  figurformning, muskeltoning, også bruges til at afhjælpe muskelsmerter, sene-betændelse, øget blodcirkulation, lymfedrænage, hårtab, strækmærkereducering, og rynker. Læs mere om smertebehandling, hårtab og antiage længere nede.

Fedtfrysning af lår - blinklysene

Fedtfrysning

Fedtforskning har dokumenteret at fedtceller er betydeligt mere sårbare overfor kulde end andre af kroppens celler. (F.eks. muskler, nerver og huden bliver modsætning til fedtvævet ikke påvirket af kulden).
Fedtfrysnings behandlingen virker ved at skånsomt nedkøle hen over behandlingsområdet ved at skabe et termisk chok. Det termiske chok reducerer temperaturen i fedtcellerne, som omdanner de ”hvide” fedtceller til ”brune” fedtceller, som er lettere for kroppen at forbrænde. Disse fedtceller degenerer og dør, og det udskilles naturligt gennem tarmen og lymfesystemet i løbet af nogle uger.
Den FDA og CE-godkendt Cryo21 terapi metode er helt forskellig fra andre kryometoder, da kuldesonden bevæges manuelt på de steder man ønsker at behandle. Metoden er modsat andre der fastgøres på kroppen med vakuum, som giver et lille behandlingsområde og i øvrigt ofte med fare for brændemærker
Cryo21 metoden føles som en behagelig kold massage og afhængig af behandlingsområde, tager selve behandlingen med sonden mellem 20 og 30 minutter.
Det er altså ikke et tidskrævende projekt, og du går herfra helt frisk. Nogen får lidt rødme på behandlings stedet, men det går væk efter en halv time

Vi kan skræddersy hver behandling, så vi er sikker på at det opfylder dit behov. Det betyder f.eks. at du ikke blot kan komme de uønskede fedtdepoter til livs, men også kan få op-strammet løs hud og mindsket cellulitte, og strækmærker. så du opnår det bedste resultat.

Inden behandlingen måles du og får taget billeder.

Fedtfrysning BH delle før og efter
Fedtfrysning lår før og efter
Fedtfrysning mave før og efter

Gratis og uforpligtende konsultation

Hvor mange behandlinger?

Det er individuelt hvor mange behandlinger der skal til, og resultatet varierer fra person til person, men som udgangspunkt anbefales der 4- 6 behandlinger for det ønskede resultat.
Der skal minimum gå 14 dage imellem hver fedtfrysnings behandling og der kan kun behandles et område ad gangen, da kroppen skal kunne følge med i forhold til udskillelsen af affaldsstofferne. Det betyder derfor også at det er vigtigt at du efter behandlingen drikker rigeligt med vand. For mere effektivt resultat kan du med fordel dyrke lidt motion eller gå dig en rask tur samme dag.

Ved opstramning af huden anbefales der, at der går ca. en uge imellem hver behandling.

NB. Bemærk, at fedtfrysning kan ikke bruges som en decideret slankekur, men som en skånsom fedtreducering på udvalgte områder. Ønsker du hjælp til et større vægttab, kan du kombinere Cryo 21 behandling med hypnoterapi, som er yderst effektivt i kampen mod kiloene.

 

Lidt om de øvrige behandlinger ved cryo21

Rynke/ansigstbehandling

Cryo21 er også yderst effektivt til anti-age ansigtsbehandlinger. Her stimulerer kulden fibroblasterne i huden til at producere nyt kollagen, elastin og hyaluronsyre, som understøtter aldring af huden. Grundlæggende kan man sige at, det er kombinationen af de aktive ingredienser fra produkterne og kulden, der afhjælper rynker, couperose, acne ect.

Smertebehandling

Har du betændelse i muskler og sener vil Cryo21 kunne afhjælpe. Påføring af kulden fører til nedgang i produktionen af signalstoffer som er ansvarlig for selve betændelsen. Dermed reduceres 70-80% af forbindelserne som giver smerte og dette giver en reduceret betændelsesreaktion. Den kan også fjerne helt alm. spændinger i muskler og symptomer fra trauma efter skader.

Hårtab

Kulden fra cryo 21 og kombinationen af produkterne øger blodcirkulationen i hårbunden, som så stimulerer hårvæksten. Øgning af blodcirkulationen fører til iltning og fornyelse af væv. Dette øger således optagelse af næringsstoffer i hårsækken.

Selvom behandlingen er mild og ufarlig, er det stadig vigtigt at udstyr er i en ordentlig kvalitet samt FDA & CE godkendt. Ligesom det er vigtigt at behandler har uddannelse, indsigt i den menneskelig fysiologi og anatomi, og forståelse for effekterne af cryo behandlingen. Der kan f.eks. være sygdomme/tilstande, hvor der skal udvises særlig agtpågivenhed, og hvor der anbefales at rådføre med læge. Det kunne være:

  • Påvirket af phlebitis eller thrombophlebitis
  • Åreknuder
  • Gravidiet, amning
  • Inflammatoriske processer og akut sygdom (kræft, leukæmi, hudsygdomme).
  • Organtransplantation.
  • Cryoglobulinæmi og Raynauds sygdom.
  • Btx. og silikone

Ligesom man heller ikke kan anbefale cryo behandling, hvis man har mykotisk, bakte-rielt eller viralt hududslæt.

Jeg er uddannet og RAB GODKENDT kropsterapeut og certificeret behandler indenfor cryo teknikken. Dvs. jeg udover indgående kendskab til den menneskelige fysiologi – også har indsigt i de processer kroppen gennemgår ved cryo teknikken. Min brede erfaring gør, at jeg kan sammensætte det rette og mest effektive behandlingsforløb til dig, så du opnår bedst mulige resultat.

Jeg anbefaler altid, at vi tager en snak inden behandlingen. Book en uforpligtende og gratis konsultation, så du kan blive klogere, og vi sammen kan sammensætte et behandlingsforløb til dig.

Behandlingen med fedtfrysning garanterer ikke samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person.