Hypnose og hypnoterapi

Hypnoterapi er en behandlingsform der, som navnet siger, kombinerer hypnose og terapi. Dvs. at du er i hypnose, imens hypnoterapeuten arbejder terapeutisk med dig. Det er en yderst kraftfuld og effektiv metode til at afhjælpe psykiske problematikker som angst, depression, forbier, stress, selvværd mm. (se oversigt længere nede).

Hypnosetilstanden minder meget om den tilstand, som du er i, når du ”dagdrømmer” eller ”falder i staver”. En tilstand af dyb mental afslapning, hvor der er nemmere adgang til dine følelser og underbevidste sind. Der er intet hokus pokus i det.

Du har sikkert oplevet det at kører på en motorvej og pludselig "vågne" op og blive forundret over hvor du er nået til. Flere kilometer synes væk. Det er faktisk at være i en hypnotisk tilstand. Du er hverken helt væk eller ude af kontrol. Du ville f.eks. stadig reagerer på fare på vejen og kunne huske alt.

Det er altså en helt naturlig tilstand, hvor din hjerne er særlig fokuseret, og som gør, at du vil være i en tilstand af øget modtagelighed overfor ind-legring og af-legring. Dvs. når sindet er i en hypnotisk afslappet tilstand, er det mere åbent overfor nye input og dermed også muligheden for forandring.

Du kan bruge hypnoterapi som hjælp mod alle ubevidste, irrationelle adfærds mønstre og vaner. Hypnoterapi er nemlig den direkte vej ind til dit ubevidste, ubegrænsede potentiale. Man kan så og sige lave en om programmering.
Bag bestemte uhensigtsmæssige handlemønstre og tanker, ligger der altid en oprindelig oplevelse tilbage i tiden. Hypnoterapi kan bruges til at finde frem til årsagen til problemet, der så derefter kan blive bearbejdet og integreret på en positiv måde i underbevidstheden.


Gennem oplevelser livet igennem, drager vi erfaring, laver konklusioner og får os dermed en "overbevisning" om en sandhed.Ubearbejdede oplevelser og overbevisninger kan sætte sig i kroppen og sindet som et symptom eller uhentsigtssmæssig adfærd/vane. Vores nervesystem husker, kroppen husker, ja hver en celle husker. I hypnosen kan vi få kontakt til oplevelsen, følelsen og dermed opløse det traume eller den adfærd, der forhindre os i at leve det liv vi gerne vil.

Oplev hvad hypnoterapi kan gøre for dig

Hypnoterapi er effektiv behandlings metode i forhold til

Hvordan foregår det?

Hvis vi ikke allerede har talt sammen, vil jeg ringe dig op for en kort indledende samtale, inden vores første session.

Når du møder op første gang, vil vi den første ½-1 time, bruge tiden på i samarbejde at kortlægge problemet, og snakke om hvordan du gerne vil have det istedet for.

Derefter vil jeg guide dig ned i en behagelig, siddende/liggende afspændt hypnosetilstand, hvor du er mere modtagelig på et dybere plan (drømmeplan), end du ville være på et almindeligt samtale niveau.

Du vil være klar nok i hovedet til at svare mig og følge mine instrukser. Bagefter kan du huske alt, hvad der er sket, tidsfornemmelsen vil dog sikkert føles anderledes.

Du vil opleve en dyb accept og integration af dig selv som den du ER, og det vil have en varig karakter, såfremt du følger anvisningerne efter sessionen.

I de fleste tilfælde er 3 – 4 gange hypnoterapi nok til, at du er hjulpet og er ude af dit problem! Af og til sker det også, at der blot skal en enkelt behandling til.

5-PATH® hypnoterapi er den mest anerkendte og dybdegående måde, at arbejde med hypnoterapi på.

Ring til mig for indledende samtale eller skriv til mig hvornår ca. det kunne passe dig, at jeg ringer dig op til en kort samtale om det du ønsker hjælp til.

Du kan også starte med at sikre dig din første tid, ved at booke en tid via mit online booking system.

Husk - når du bestiller, at skrive i note feltet hvad du gerne vil have hjælp til.