Mit navn er Jeanette Grøn, jeg tilbyder flere forskellige terapiformer, og for at gøre det nemmere for dig at finde ud af hvilke og hvad de går ud på, så kan du på denne side få et overblik over mine vigtige sider og udgivelser på Green Body Balance.

Kropsterapi – Her kan du læse mere om hvad kropsbehandling er og hvordan jeg i samarbejde med dig finder frem til den rigtig type behandling. Læs også hvilke effekter det kan have og mine anbefalinger efter behandlingen.

Cryo21 (fedtfrysning) – Forskning har vist at fedtceller er mere sårbare overfor kulde. Det er netop denne forskning fedtfrysning er baseret på, og det er en måde hvorpå du nemmere kan smide dit uønskede fedt fra kroppen. Læse mere om behandlingen hos mig på denne side.

Hypnoterapi – En kombination af hypnose og terapi er hvad denne behandling benytter sig af. Det er en terapeutisk form med god virkning mod psykiske problemer. Læs mere om denne behandling her.

Japansk Facelift – I denne behandlingsform benytter jeg flere forskellige teknikker til at afhjælpe ansigtets aldringsprocesser. Læs mere om de forskellige teknikker og behandlingen hos mig på denne side.

Det er mine nuværende behandlingsformer, men jeg lærer og tilføjer løbende nye behandlingsformer til mit repertoire, så jeg kan hjælpe dig med flest mulig kropslige udfordringer. Lige nu er jeg f.eks. i gang med at læse til Psykoterapeut på NLP instituttet. 

Du kan altid hive fat i mig hvis du har spørgsmål. Du kan se mine priser her.