Om mig

Jeg hedder Jeanette, og er mor til 2 store næsten voksne unger, og så holder jeg til i Virum. Har i mange år af mit arbejdsliv, haft min gang i Film/TV branchen, men jeg har altid haft en passion for at undersøge kroppens og sindets mange finurligheder. Det fik mig år tilbage, til at tage på en længere uddannelses "rejse". Den ene uddannelse fulgte den anden. Jo mere jeg lærte, jo mere var der at lære:-) Og jo mere jeg har lært, jo mere er jeg blevet sikker på at et holistisk syn behandlingsmæssigt er vejen frem - vi skal se på det hele menneske og ofte både på et fysisk og psykisk plan. Så... det jeg brænder for - og hvad det helt banalt handler om for mig er, at hjælpe dig med at få det bedre - komme i balance og leve det liv du gerne vil. Længere er den ikke:-)

Jeg er RAB registreret behandler, og uddannet Totum KROPSTERAPEUT, PSYKOTERAPEUT, NGH certificeret 5-PATH Master HYPNOTISØR/HYPNOTERAPEUT, BMS AKUPUNKTØR, og certificeret COACH. Derudover har jeg en kropterapeutisk Masterclass, og en del mindre kurser.
Jeg har endvidere taget det nyeste skud indenfor cryptoterapi ind i klinikken. Cryo21 er smertefrit (uden vakuum) og en ny genial maskine, der udover fedtfrysning, cellulite behandling, figur og muskeltoning, også kan afhjælpe på muskelsmerter, senebetændelse, hårtab samt lave lymfedrænage og øge blodcirkulationen.
Glæder mig til at se jer i klinikken.

Green Body Balance