Japansk facelift deluxe

Ved Japansk facelift kombinerer man flere forskellige massageteknikker. Bl.a. ansigts-zoneterapi, akupressur og lymfedrænage. Tilsammen giver det et unik resultat der kan afhjælpe ansigtets aldringsprocesser. Ved at anvende de særligt muskelstimulerende ansigts-teknikker øges blodcirkulationen, hudcellerne tilføres mere ilt, og op-hobede affaldsstoffer transporteres bort.

Dette medfører en opstramning og et løft af ansigts-muskulaturen samt en friskere og mere naturlig glød af ansigtshuden. Du får et boost af energi og fylde til dit ansigt. Rynker, mørke rande under øjnene, hængende øjenlåg og poser under øjnene reduceres/formindskes.

Over en periode på få behandlinger forynges ansigtet, fordi rynker og farveforandringer i ansigtshuden reduceres ligesom væskeophobninger forsvinder.

Men det stopper ikke bare her. Japansk facelift er også en helt utrolig behagelig og afslappende behandlingsform, som virker afstressende på hele kroppen. Det kan afhjælpe symptomer som hovedpine, fordøjelses-problemer, depression, muskelspændinger og allergier.

Skal resultatet være længerevarende, er 5-8 behandlinger nødvendigt. Det afhænger selvfølgelig af udgangspunktet.
Det bedste resultat opnår du ved at vælge et behandlingsforløb, hvor du får 1 behandling om ugen i 3-5 uger, efterfulgt af 2-3 behandlinger med 2 ugers mellemrum.

Behandlingen kan endvidere afhjælpe eller lindre følgende:
Stress, Koncentrations problemer, Hovedpine, Svimmelhed, ansigts lammelser, hormonelle ubalancer og tinnitus.

Japansk facelift

En luksus japansk facelift behandling varer cirka 75 min og består af:

Alle produkter er økologiske

Mulige udrensnings symptomer

Efter behandlingen med japansk facelift starter kroppen en udrenselses-proces, så drik rigeligt med vand efterfølgende.